Ik ben Margreet

En ik werk als zelfstandige in Human Resource Management, Coaching en Human Resource Development. Ik heb een brede achtergrond in het vakgebied en heb een passie voor ontwikkeling en coaching, zowel gericht op individu als teams. Mijn ervaring is vooral gericht op een omgeving van techniek en productie, waaronder ASML en NTS. Ook heb ik een achtergrond in het MKB en familiebedrijven.

Ik heb ervaring in meerdere HR vakgebieden, waaronder HR advies en business partner rollen, recruitment, specialistische rollen in opleiding en ontwikkeling en HR project management.

Vanuit mijn bedrijfskundige opleiding in toerisme aan de NHTV in Breda heb ik gewerkt in een leidinggevende positie bij Walibi World, waarna ik uiteindelijk het HR vakgebied ben ingerold. Deze ervaring heb ik aangevuld met opleidingen in HRM, coaching en NLP en daarnaast vele cursussen, trainingen en workshops.

Ik ben opgegroeid in een bakkersgezin in Hapert, regio de Kempen, en heb het ondernemerschap van huis uit meegekregen. Ik heb ook een passie voor muziek, en zet me daarnaast in voor het bestuur van de muziekvereniging.

Zakelijke-shoot-Margreet-19

Mijn werkwijze

als HR professional

Vanuit mijn positie als HR professional probeer ik een brug te slaan tussen de behoeften vanuit de organisatie en de prioriteiten die vanuit het HRM en HRD vakgebied gesteld worden. In mijn visie staat de mens voorop: aandacht voor het individu en vanuit daar samen werken aan een oplossing of volgende stap. Ik probeer mensen hun talent te laten ontdekken, te laten doen waar ze goed in zijn en energie van krijgen, en daarbij zelfvertrouwen te creëren.

Kenmerkend

voor mij als HR Professional

Ik ben open, pragmatisch en werk vanuit vertrouwen en verbinding. Ik hou van dynamiek en verandering en neem dan ook graag nieuwe uitdagingen aan, waarbij ik ook een goed resultaat wil neerzetten. Ik pas me snel aan nieuwe situaties aan, en probeer enerzijds structuur aan te brengen en anderzijds ook de flexibiliteit te behouden zodat dit past in de organisatie, bij de medewerkers en de leidinggevenden. Ik werk graag in een team pak daarin graag een coachende rol.

Situaties

waar je mij kunt inschakelen

Vanuit mijn ervaring ben ik in staat een brug te slaan tussen de dagelijkse werkzaamheden in een bedrijf naar HRM en personeelszaken in de breedste zin van het woord. Ik kijk niet alleen naar het heden, maar ook naar de toekomst. Wat heeft de organisatie nodig om succesvol te kunnen zijn en blijven in de toekomst? Wat betekent dit voor de medewerkers en het management? Welke stappen kunnen we nu zetten om daar te komen?

Wanneer je van mijn diensten gebruik wilt maken, neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer info?

Of wil je van gedachten wisselen? Kom dan met me in contact. Ik vertel je graag meer!